Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Her gün hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut değişik bir duvar bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları bazı omurga daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıevet dayanıklı ahşap kabilinden.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Paslanmaz Yangın Çıkış Kapısı çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Branş kuruluşsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve selim olmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

€ Essah Yerdesiniz Hizmetlerimiz için elan detaylı olgun ahzetmek karınin e-posta, telefon yahut haberleşme formumuz ara buluculığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen yangın kapısı ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini Yangın Çıkış Kapısı sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page